Amb l'edició de Murs Que Parlen 2019 s'ha tornat a apostar per recuperar aquest projecte d'intervenció urbana a la ciutat de Tarragona que s'està consolidant al mes de Juny. A banda de la convocatòria general, al mes d'Abril es va produir un encàrrec per la façana interior de l'Espai Jove Kesse amb un macromural del col·lectiu de dissenyadores Cachetejack (vegeu aquí). Respecte d'edicions anteriors s'ha arribat a duplicar el nombre d'artistes concedint 4 beques per convocatòria pública i 4 per invitació directa dels comissaris. 

Resultat d'aquesta edició s'han produït un total d'11 intervencions situades a Parc Riuclar, El Pilar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Llevant i Nou Eixample Nord més un mural extra arrel d'un taller participatiu amb els joves del barri de Parc Riuclar. En tot el procés hem comptat amb la participació del veïnat, d'alumnes de l'Escola d'Arts i Disseny de Tarragona i altres entitats locals.

MQP Ciutat Transformadora és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona. En l'edició de 2019 ha comptat amb la col·laboració d'ENDESA, la Diputació de Tarragona, Tarragona Smart Mediterranean Region, Caixa Forum Tarragona i Manain Elevació.