11.7.15

Mariela Ajras, 2a intervenció Murs Que Parlen 2015Mariela treballa rescatant la memòria dels llocs on pinta, mitjançant les fotografies d'arxiu o de les persones que allí hi viuen, donant un nou ús de la fotografia com a document històric. Destaca a la seva obra una fixació sobre els rols femenins de la dona.
El mural de Bonavista sorgeix a partir d'una fotografia dels anys seixanta i mostra la immigració i la vida al barri des de la mirada d’un grup de dones. Explica molt clarament el paper tant important de les dones del barri en primera línia de la lluita reivindicativa, de la vida social i veïnal.

Mariela Ajras, Bonavista (Tarragona). Juliol, 2015

 


El mercat de Bonavista al carrer 21. La paret de l'esquerra acull avui dia el mural de Mariela Ajras.Crèdits:

Imatge Gràfica: Rocato

Fotografia: Pol Masip i Darío Cobacho

Agraïments:

- A.I.T.A.S.A.

- A la comunitat veïnal del barri de Bonavista. En especial a Manolo i Miguel Ángel Peña, als veïns de l'edifici c/21 núm. 45, a David García (Bitel) i a Toni Martínez.MURS QUE PARLEN: PROJECTE D’ART URBÀ, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i el Teler de Llum, Centre d’Art de Tarragona, amb la coordinació i direcció de l'Associació Polígon Cultural.

#MURSQUEPARLEN #POLIGONCULTURAL