http://shikuarat.poligoncultural.com/


Shikuarat neix al juliol de l'any 2012 com un projecte d'arxiu i difusió de l'art urbà trobat a l'espai públic de la ciutat de Tarragona. 

Des d'aleshores ha plogut bastant, 2 anys després hem documentat més de 100 obres (i continuem) de 40 artistes diferents (anònims a part). Algunes encara són visibles, d'altres han desaparegut. És aquest caràcter efímer de l'art urbà el que fa necessari i dota de sentit la creació i gestió d'un arxiu com Shikuarat. 
Shikuarat es publica sota una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) .

Castellano


Shikuarat nace en julio de 2012 como un proyecto de archivo y difusión del arte urbano encontrado en el espacio público de la ciudad de Tarragona. 

Desde entonces hemos documentado más de 100 obras (y continuamos) de 40 artistas diferentes (anónimos a parte). Algunas de éstas aún son visibles, otras ya han desaparecido. Es éste carácter efímero del arte urbano lo que hace necesario y dota de sentido la creación y gestión de un archivo como Shikuarat. http://shikuarat.poligoncultural.com/