8.8.19

Taller de pintura mural, MQP Ciutat Transformadora 2019



Per finalitzar aquesta edició de Murs Que Parlen va sorgir l'oportunitat de fer un taller participatiu amb els joves del barri de Parc Riuclar en el marc de les festes del barri. A l'activitat van participar-hi una desena de nois i noies de diferents edats, van aprendre a produir les barrejes de color i aplicar la pintura al mural,  previament dibuixat sobre una de les estacions de transformació eléctrica situada al parquing davant de l'Associació de Veïns.

Darío Cobacho, Carrer Mas de Menció (Tarragona). Juny, 2019




El disseny, de base geométrica forma un patró amb la mateixa proporció de la reixa jugant amb la masa de color de l'arquitectura. A la banda del costat, vam fer una altra prova utilitzant el cos per traçar les línies del dibuix. Una composició abstracta de corbes que insinuen perfils humans. 










 










Crèdits:
Imatge Gràfica: RocatoFotografia: Marimar Puerta i Darío CobachoAgraïments:- A Xavi per l'ajuda incondicional - A l'Associació de Veïns de Parc Riuclar, especialment a Josefa, Marimar i Rosario per creure en el projecte
MURS QUE PARLEN, Ciutat Transformadora, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació i direcció de l'Associació Polígon Cultural i la col·laboració d'ENDESA.
#MURSQUEPARLEN #CIUTATTRANSFORMADORA #POLIGONCULTURAL