15.12.15

Edjinn, 4a intervenció Murs Que Parlen 2015



Edjinn es defineix com il·lustrador Lowbrow (també conegut com a surrealisme pop), el seu treball gira entorn de l'imaginari popular dels còmics amb una bona dosis d'humor i sarcasme.

Pinta amb força, gest rápid i segur. A cop de corró traça un grup d'ànecs (o cocodrils voladors) que fan cercles al voltant de la torre eléctrica. El disseny d'aquestes aus está inspirat en els videojocs de la serie Super Mario Bros, així com alguns dels personatges que ha pintat al Serrallo. Els referents en la seva obra, són aquest tipus d'ilustracions de l'imaginari popular, del món de l'animació, els videojocs i el còmic. Podem asegurar amb la obra d'Edjinn, al igual que el seu mural de Torreforta, que es tracta d'una rara avis amb molt que dir en el panorama internacional.


Edjinn, El Serrallo (Tarragona). Octubre, 2015







Edjinn, El Serrallo (Tarragona). Octubre, 2015



Edjinn, El Serrallo (Tarragona). Octubre, 2015



Edjinn, Bonavista (Tarragona). Octubre, 2015





Edjinn, Torreforta (Tarragona). Octubre, 2015




Edjinn, Torreforta (Tarragona). Octubre, 2015




Crèdits:

Imatge Gràfica: Rocato

Fotografia: Pol Masip, Darío Cobacho i Rosa Sanchez

Agraïments:

- Als veïns de la zona que es van interessar en el projecte, i als locals propers que van cedir l'espai per guardar el material- Al càmera Eduard Sedó per filmar tot el procés



MURS QUE PARLEN: PROJECTE D’ART URBÀ, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i el Teler de Llum, Centre d’Art de Tarragona, amb la coordinació i direcció de l'Associació Polígon Cultural.

#MURSQUEPARLEN #POLIGONCULTURAL