30.3.16

Convocatòria pública Murs Que Parlen 2016



Amb el propòsit de promoure l’art urbà i reforçar els vincles creatius de la nostra ciutat, l’Associació Polígon Cultural en el marc d’El Teler de Llum i la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona torna a obrir la convocatòria pública per tal de seleccionar a 4 artistes que intervindran en els murs proporcionats per a Murs Que Parlen 2016.

Enguany les intervencions es realitzaran al barri de Sant Salvador, actuant amb la complicitat de les associacions del barri i el veïnat. La intervenció mural estarà complementada per un taller o conferència a l’Escola d’Art de Tarragona (EADT).

Murs Que Parlen es un projecte que compta amb murals d’artistes locals, nacionals i internacionals, així com un programa de difusió consistent en un mapa online de totes les intervencions, visites guiades i rutes en bici per aquestes.  

Data límit: 22 d'abril de 2016

Consulta les bases AQUÍ
 
E1000 x Murs Que Parlen 2015
Con el propósito de promover el arte urbano y reforzar los vínculos creativos de nuestra ciudad, la Asociación Polígon Cultural en el marco El Teler de Llum (Centro de Arte de Tarragona) y la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, lanza de nuevo una convocatoria pública para seleccionar 4 artistas que intervendrán en los muros proporcionados para Murs que Parlen 2016.

Este año las intervenciones se realizarán en el barrio de Sant Salvador, actuando con la complicidad de asociaciones del barrio y vecinos. La intervención mural estará complementada por un taller o conferencia en la Escola d’Art de Tarragona (EADT).

Murs Que Parlen es un proyecto que cuenta con murales de artistas locales, nacionales e internacionales, así como un programa de difusión consistente en un mapa online de todas las intervenciones, visitas guiadas y rutas en bici por las mismas. Fecha límite: 22 de abril de 2016

Consulta las bases AQUÍ