10.6.19

Cachetejack, Murs Que Parlen 2019

A través de la proposta de remodelació de la façana interior de l'Espai Jove Kesse, va començar un procés d'investigació i estudi de propostes que podrien donar una nova forma a l'arquitectura de l'antiga Facultat de Lletres -que ara en dóna ús la Conselleria de Joventut-.
Després de diverses reunions i visionat del treball d'artistes proposades per Polígon Cultural, es va arribar a la conclusió per unanimitat d'assignar el projecte al reconegut col·lectiu d'il·lustradores Cachetejack. En el procés vam viure una complexa negociació entre els dissenys de les artistes i la visió conservadora de l'Ajuntament, finalment després de canviar la primera proposta (perquè hi apareixia un personatge femení amb els mugrons al descobert) es va consensuar com a proposta definitiva la figura d'una jove empoderada practicant l'escalada (una de les activitats presents al rocòdrom de l'interior de l'Espai Jove Kesse).
«This girl climbs this 400 square meters in order to overcome challenges and fight against stereotypes and gender violence. The mural is located in the Youth center of Tarragona where lots of different activities for children and teenagers take part.»
Cachetejack, Espai Jove Kesse (Tarragona). Abril, 2019






















Crèdits:
Imatge Gràfica: RocatoFotografia: Eduard Sedó (Atzavara), Pol Masip i Darío CobachoAgraïments:- Foham Fonezs de Murals del Tarragonès, pel suport tècnic amb la grúa
MURS QUE PARLEN, Ciutat Transformadora, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona amb la coordinació i direcció de Polígon Cultural.
#MURSQUEPARLEN #CIUTATTRANSFORMADORA #TARRAGONAJOVE #POLIGONCULTURAL