15.7.19

Alba Bla, MQP Ciutat Transformadora 2019


Alba Bla és il·lustradora i muralista, pero també dedica temps a pintar amb les paraules a través d'un diari personal. Li interessa treballar amb aquelles reflexions íntimes sorgides al bloc de paper i com poden esdevenir obres a l'espai públic, que agafen noves relacions en el context urbà, a l'abast de tothom. Sobretot en els seus projectes tracta de crear espais de pensament, de transmissió de valors, d'autoconeixement i diàleg.

Al carrer Baix Empordà de La Mòra ha preparat un mural en tres secuències que mostra un personatge femení en actitud tranquila i reflexiva, envoltat de natura. A aquesta figura desconcertant li segueix la llegenda 'Usted está aquí', fent encara més íntima i subjectiva la seva lectura. ¿Qui está aquí? ¿On vol dir aquí?
 
«Una realidad ideal en la que el autoconocimiento, la paciencia, el pensar, la tolerancia y el respeto sean la base de nuestras relaciones.»
Alba Bla, La Mòra (Tarragona). Juny, 2019








 







Crèdits:
Imatge Gràfica: RocatoFotografia: Aitor García i Darío CobachoAgraïments:- A l'Associació de Veïns de La Mòra per l'atenció. 

MURS QUE PARLEN, Ciutat Transformadora, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació i direcció de l'Associació Polígon Cultural i la col·laboració d'ENDESA.
#MURSQUEPARLEN #CIUTATTRANSFORMADORA #POLIGONCULTURAL