16.7.19

Qui no té cap, té peus - Reskate, MQP Ciutat Transformadora 2019



Reskate és un colectiu artístic format per María López i Javier de Riba, artistes visuals de Donostia-San Sebastián i Barcelona. A través del seu estudi situat a la ciutat comtal treballen en projectes d'art mural, exposicions, disseny i il·lustració. El seu estil ve influenciat sobretot per la retolació clàssica, la cultura popular i el disseny gràfic que nodreixen amb diferents inputs segons l'espai i el context social on pinten.

Al barri d'El Pilar de Tarragona han elaborat un mural dins de la seva línia de treballs amb estètica  de cartell i refranys populars 'Qui no té cap, té cames'. Aquesta dita té moltes interpretacions possibles, tot i que la més utilitzada té a veure amb el descuit (qui oblida alguna cosa, després ha de tenir 'cames' per corregir el seu error).
«Según varios estudios el río, el mar y el aire de Tarragona están contaminados por culpa de la industria petroquímica. Se trata de un tema tabú ya que da trabajo a toda la zona a la vez que perjudica el medio ambiente y la salud pública.»
Reskate, El Pilar (Tarragona). Juny, 2019


 Previament a la intervenció ens vam encarregar de preparar la superfície amb morter.









 
 






Crèdits:
Imatge Gràfica: RocatoFotografia: Aitor García i Darío CobachoAgraïments:- A les Associacions de Veïns de Torrenova i El Pilar per l'ajuda. 
MURS QUE PARLEN, Ciutat Transformadora, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació i direcció de l'Associació Polígon Cultural i la col·laboració d'ENDESA.
#MURSQUEPARLEN #CIUTATTRANSFORMADORA #POLIGONCULTURAL